Onze Diensten

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen? Voor al uw werkzaamheden; van nieuwbouw, verbouwing, renovatie tot en met onderhoud, is Van Winden een betrouwbare bouwpartner. Wij zijn in vele sectoren actief. Onze expertise zetten we in voor zowel particulieren, overheden, de industriƫle (petrochemische en voedselverwerkende) en agrarisch sector als de zakelijke markt. Wij bieden graag een passend antwoord op al uw bouwwensen.

Nieuwbouw

Bij de realisatie van nieuwbouw komt er heel wat op u af. Van Winden kan u in dit hele traject volledig van dienst zijn. Van ontwerp tot en met uitvoering en oplevering. Of het nu gaat om een woning, nieuw bedrijfspand, laboratorium, schoolgebouw of ander project. Onze professionals weten van aanpakken en zijn bekend met de werkwijzen en procedures. Wij ontzorgen u compleet.

Verbouwing

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te gaan verbouwen? Of moet er op een andere locatie een verbouwing plaatsvinden? Dat is een intensief project. Wij realiseren uw ideeƫn tot een mooi resultaat. Waar iedereen trots op kan zijn! Uw verbouwing of aanbouw is bij ons in vertrouwde en ervaren handen. Onze professionals staan hun mannetje. ook hier geldt dat wij graag uw zorgen omtrent de verbouwing uit handen nemen.

Onderhoud

Met ruim dertig jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van onderhoud en verduurzamen. Wij weten wat er komt kijken bij onderhoud aan uw woning, bedrijfspand of ander project. U kunt vertrouwen op onze kennis, expertise en innovatieve, slimme oplossingen. Onze professionals verrichten de onderhoudswerkzaamheden op vakkundige wijze. Zo blijft uw vastgoed in optimale staat verkeren.

Renovatie

Onze vakkennis zetten wij graag in bij de renovatie van woningen, bedrijven, monumentale panden of andere projecten. Vakmanschap dragen wij hoog in het vaandel. Onze professionals zijn expert op het gebied van restaureren. Renovatie is een uitstekend alternatief voor vervanging. Op deze manier blijft het authentieke karakter van uw vastgoed bewaard. Van Winden levert graag een waardevolle bijdrage aan uw renovatie!Onze vakkennis zetten wij graag in bij de renovatie van woningen, bedrijven, monumentale panden of andere projecten. Vakmanschap dragen wij hoog in het vaandel. Onze professionals zijn expert op het gebied van restaureren. Renovatie is een uitstekend alternatief voor vervanging. Op deze manier blijft het authentieke karakter van uw vastgoed bewaard. Van Winden levert graag een waardevolle bijdrage aan uw renovatie!.

worker
1

Ruim 30 jaar ervaring

als flexibele bouwpartner

2

Hoogwaardige kwaliteit

Vakmanschap is hier nog meesterschap!

3

Gecertificeerd

Volgens de VCA** -norm

4

Gepassioneerde

Vakkundige professionals

5

Duidelijke afspraken

Die worden nagekomen

6

Van Winden

ontzorgt u compleet

Wat zeggen onze Klanten!

Onze Partners